Om os

Vi forstår os på mennesker, forretning og faglighed.

job'potential

Er en virksomhed i plusPotential. Vi er en konsulentvirksomhed, som siden 1999 har arbejdet med udvikling af organisationer, ledelse og medarbejdere – primært for produktionsvirksomheder.

Vi arbejder som konsulenter inden for alle HR-relaterede områder. Vores erfaring fra ledelses- og virksomhedsrådgivning giver os en helhedsorienteret tilgang til opgaverne.

Vores konsulenter kender udfordringerne for produktionsvirksomheder i Danmark.

Vi ved, at nytænkning, effektivitet, kvalitet og samarbejde er afgørende for at udvikle værdier for virksomheden. Det er også styrende for hvilke kandidater, vi vil præsentere for vores kunder i jobPotential.

Vi vil ansætte dygtige folk på de rigtige pladser. Mennesker, der har potentiale og gør en aktiv indsats for, at virksomheden. Vi har både den teoretiske og praktiske baggrund baggrunden for at kunne gøre det.

Annette Duch Gronemann

er gundlægger og leder af virksomheden og har solid erhvervsmæssig ballast inden for HR og har senest specialiseret sig i kompetenceudvikling i forbindelse med digitalisering og automatisering i produktionsvirksomheder. Praktisk udvikling og uddannelse af nøglemedarbejdere der skal kunne arbejde på tværs af funktioner med både produkt, proces og programmering.

Annette Duch Gronemann arbejder for danske og internationale virksomheder med udvikling af organisationer, ledelse og medarbejdere via rådgivning, coaching og kurser både som selvstændig konsulent og i samarbejde med andre større konsulenthuse.

Annette er Master of Business Administration (MBA), Certificeret Psykoterapeut, Læreruddannet med speciale i lærings pædagogik/psykologi.

Tidligere i karrieren har Annette Duch Gronemann været ansat virksomhedskonsulent i et internationalt konsulenthus, HR-direktør i en international virksomhed med over 1.200 ansatte samt stifter af opstart virksomheden talentagent.dk med talentudvikling som speciale i samarbejde bl.a. med CBS.

Gammel Strandvej 233, 3060 Espergærde
City: Nikolajgade 20, 1068 København K

Fast: 49130103 / SMS: 28261116
e-mail: job@jobpotential.dk

jobpotential logo bund